miércoles, 4 de noviembre de 2015

CRÒNIQUES DELS RESULTATS DEL CAP DE SETMANA 31/10 I 01/11

Senior masculi
Pego 52 - carcaixent 75

Un partit que comença amb intercanvi de cistelles, on s'imposen els atacs a les defenses, amb un parcial de 17-22, el segon període el Carcaixent ix molt millor que els nostres i agafen una ventaja de 18 punts a falta de 5 minuts per al descans, demanem el segon temps mort, l'equip es centra més en defensa i eixe treball darrere es veu reflexat també en atac arribant al descans 29-35. Al tercer període eixim prou bé amb un triple i una antideportiva al jugador num 0, inexplicablement a partir deixe moment en lloc de vindremos amunt ens venim avall, cometem errors infantils, el tir exterior no entra, i deixem de jugar amb els nostres interiors, i contra un bon equip i veterà no es pot perdonar , ja que ella ho van aprofitar per aconseguir una ventaja de 20 punts en el tercer quart, ja l'ultim no va tindre més història.
Felicitar al Carcaixent pel seu partit i animar als nostres a seguir treballant TOTS PEL BÉ DE L'EQUIP

Júnior Masculí CB Pego 64 – 52 CBJoventut Xàbia

Amb un gran inici del partit, aconseguirem que durant els primers 5 minuts sols ens feren una cistella, anant així 10 a 2. Però els últims 4 minuts el Xàbia despertà guanyant-nos l'esquena i penetrant amb facilitat, acabant el quart 17 a 12.

El segon quart començà molt igualat, però els últims 5 minuts i demostrant que podem ser molt superiors en joc interior i rapidesa d'atac, ens ficarem 18 punts per dalt al acabar.

El tercer quart, com quasi sempre eixirem a jugar molt relaxats degut,crec, a l'avantatja que havíem aconseguit, al quart anterior. D'aquesta manera i amb un bon joc del Xàbia hi hagué algun moment del partit que ens retallaren punts arribant a estar 3 per baix, una situació imperdonable per a nosaltres i que per poc ens costa el partit. El Xàbia ens guanyà aquest parcial 10 a 21, però amb alguna cistella que férem als últims minuts salvàrem el quart amb una distància de 7 punts.

El principi del últim quart no va ser millor que el del tercer, començant amb un parcial de 6 a 2 els 3 primers minuts. Però finalment tornarem a concentrar-nos i a jugar al nostre joc habitual. De nou tornàrem a guanyar aquest últim quart 15 a 10.

És una aquest equip, que està demostrant que pot jugar molt millor del que deixa entreveure, tinga uns alt i baixos durant el partit que fan en moltes ocasions perillar la victòria, que d'altra manera podria ser més còmoda i sense tant de sofriment. Seguirem treballant tots aquests aspectes per a seguir guanyant el cap de setmana que vinent i així aconseguir la cinquena victòria seguida.

Cadet Femení
UP Bàsquet Gandia Blanc 69 – 21 CB Pego

Com cada cap de setmana aquest equip cadet femení segueix millorant i demostrant que encara que les rivals tenen fins a 3 anys més que elles, no els importa i ara ja sí que lluiten fins al final.
Des del primer minut del partit eixirem a per totes, correguent cada baló i defenent amb intensitat durant tots els quarts. I no és que no hi haja errors en el joc i moltes coses que corregir, i de segur que ho fem, però més enllà del resultat del partit, hem de valorar l'esforç i la superació que dia a dia aquest equip demostra. Però no acabarem ací, seguirem treballant setmana a setmana i partit a partit aconseguint cada vegada millors resultats.

Cadet Masculí
CB Juventut Xàbia 39-62 CB Pego

Partit fora de casa a priori difícil ja que es tractava d'un equip que li va traure al dénia casi la victòria. Els rogets eixiem a tope per fer front a un dels equips que lluita per estar dalt en la primera fase classificatòria. El Xàbia plantejava un partit en defensa zonal i el CB Pego amb una forta defensa individual i amb ràpids contraatacs va aconseguir despenjar-se en els primers minuts de partit. Els rogets anavem amb 3 baixes, per lesions, i per tant amb 8 jugadors, però amb la intensitat de 12 jugadors i sense deixar-se xafar. Els cadets del Pego va guanyar tots els quarts aconseguint rentes de +6 +8 punts i no deixant als rivals aconstar-se al marcador en cap moment. Felicitar a tots els jugadors, per l'aportació en defensa i també en l'anotació, ja que tots vam anotar i aportar tant en joc com en els resultat al lluminòs. Esperem ràpides recuperacions dels jugadors i afrontar el pròxim partit davant l'Alcoi amb tots els efectius. Força!!
.

Aleví Masculí
CB Pego 2-50 CB Dénia
Jornada que es presentava complicada contra Dénia, però els rogets van jugar millor que les jornades anteriors.Van lluitar molts més els balons i van saber correr al contraatac, encara que sense anotar. No van estar res acertats baix la canasta i també fallant molts tirs exteriors. També van saber on col·locar-se i no realment no es van trobar tant perduts. Va acabar el partit i els resultat final mostrava un abultadíssim 2 a 50. ÀNIM I A SEGUIR TREBALLANT!!

Benjamí B
El Verger 2 - Pego B 52

Segon partit del benjamins, on ja es nota que tots són de segon any, i en aquestes categories es nota molt, Ja que estan més vius, ràpids, es pasen el baló on volen i no on podien, com l'any passat.
 Destacar la progresió de alguns jugadors respecte a l'any passat, estan més centrats, marquen les passes en les entrades a cistella, comencen a alçar el cap per a veure als companys, bona mecànica de tir, ja es veuen detalls del treball de l'any pasat, felicitar a tots els xiquets i seguir progressant

Benjamí A
CB Pego 14-62 EE Ondara

Segon partit dels més joves de la casa, conformat per prebenjans i benjamins de 1er any davant un fort Ondara, més rodat i amb més experiència que els nostres. Els rogets comencen a adonar-se de la necessitat i eficiència del joc col·lectiu, tant en atac com en defensa. Van apreciant-se detalls tècnics que incorporem en els entrenen mitjançant joc i també la necessitat de suport entre tot l'equip per motivar els jugadors en pista, per estar a pesar del resultat dins del partit. Ànim a totes i tots i a seguir fent força. #Hopodemtot.