C.B.PEGO

C.B.PEGO
PRESENTACIO 2014-15

miércoles, 18 de noviembre de 2015


                                                  Senior masculi
                                      Pego 40 - Moixent 52

Quarta derrota consecutiva, L'equip està jugant prou bé quasi tot el partit, però tenim uns minuts de desconexió que ens costen parcials en contra, que al final son decisius.
En defensa estem treballant bé les normes defensives, però en atac no sabem rematar la feina. Ens falta confiança en el tir exterior, ja que les situacions són de ventaja, però el baló no entra i això fa que cada vegada es tire amb menys confiança.
Tenim que soltar-nos i jugar en equip i buscar al jugador que en cada partit estiga més encertat.
Un altre punt que ens resta, són els tirs lliures, no arribem al 40% d' acert, tenim que seguir treballant i el pròxim partit contra El Va de Bàsquet ha de ser el punt d'inflexió.




                                            Júnior Masculí
                                   CB Pego 94 – 21 CB Cullera

L'últim partit abans de les tres jornades de descans el jugarem sense massa complicacions però que demostrà que aquest equip juga molt millor quan ho fa baix pressió. Encara siguent superiors durant tot el partit, no jugarem al nostre joc habitual, primant les accions individuals i no treballant el que s'havia entrenat.
Encara així acabarem el partit amb un bon resultat que ens ajudarà a pujar el bàsquet averaix i afiançar-nos a la primera plaça.

                                                   
                                                      Cadet Femení
                                             CB Pego 46 – 95 CB Oliva

Aquest partit ha sigut el nostre millor partit fins a la data, on li plantarem cara a un Oliva que venia molt confiat i segur de què anava a guanyar-nos fàcilment, però durant els 6 primers quarts els posarem les coses ben difícils, el que les va posar molt nervioses i nosaltres sabérem aprofitar.
Arribant a guanyar el segon i el tercer període i estant molt igualades la resta. Però els dos últims quarts l'Oliva corregí molts dels errors que havien comés al principi, i nosaltres en veure que anaven allunyant-se en el marcador, començàrem a córrer sense jugar al mateix joc que jugarem al principi,
La valoració general del partit és molt bona, encara que tenim moltes coses a seguir millorant demostrarem que no et pots confiar si jugues contra nosaltres, ja que en qualsevol moment podem plantar cara a qualsevol equip si juguem disposades a guanyar i donar-ho tot.



                                                       Benjami b
                                         paidos 20 - 67 CB Pego B

Quarta victòria dels benjamins, bon partit, però no ens tenim que confiar, ja que vindran partits mes complicats i estem relaxant-nos, són xiquets, però també forma part del aprenentatge. Hem de seguir treballant i eixir als partits amb intensitat, perquè sinó és així podem fallar cistelles fàcils, i despistar-nos en defensa, com va passar aquest passat dissabte.
Destacar el partit de Gorca que va defendre a la millor jugadora del Paidos, i el debut de Joel.

No hay comentarios: