SENSACIONS DELS PRIMERS ENCONTRES DE LA LLIGA VALENCIANA.

Senior Masculí
   CB Pego 63 - 46 Pedreguer

Partit típic de pretemporada, amb moltes imprecisions i amb moments de bon joc.
         L'inici del partit va seguir la tònica dels partits de pretemporada, marcat per indecisions i dificultat per entrar en el partit, amb perdudes de balons en els primers atacs i amb falta d'intensitat defensiva què facilitava al Pedreguer tirs fàcils, què no va errar. A partir del segon període vam apretar un poc en defensa, donant més intensitat i creant-los més dificultats per atacar, la qual va facilitar bons atacs i ens va donar les primeres ventages al lluminòs.
         Al descans ja ens vam adonar que físicament estàvem prou millor que el Pedreguer que sols portava dos dies d'entrenament.
        Així, al tercer període defenent amb intensitat i donant velocitat al baló va ser suficient per agafar una ventaja de 15 punts que es va mantenir fins al final.
        Aquests partits ens serviran per què les noves incorporacions i la resta de l'equip vagen coneixent-se, posar en pràctica les defenses i les normes d'atac i agafant ritme de partit.

Junior Femení
CB Pego 61 - 19 Ondara

Primer partit de la temporada, que a pesar del resultat, l'equip ha mostrat algunes carències pròpies d'un inici de temporada. En general bon inici de l'equip amb un bon aportament de les cadets reforçant l'equip.

Cadet Femení
 CB Pego 47- 30 Calp
En el seu primer partit de la temporada i jugant contra xiques d'un, dos i fins a tres anys més majors, aquest equip va lluitar fins al final, aconseguint una ampla i merescuda victòria.

Començarem el primer quart perdent de sols dos punts, però ja en el segon quart ens recuperarem i aconseguirem que no anotaren cap cistella, el que ens donà un ampli marge que vam saber aprofitar fins al final.

Encara que sent el primer partit que jugàvem junts, ens vam saber entendre i utilitzar allò que durant aquestes dos primeres setmanes hem anat entrenant. Encara que el camí de la temporada serà llarg i no sempre fàcil, seguirem treballant tot allò que calga millorar. Estic segur que la fam de victòries d'aquest equip, així com el seu treball durant els entrenaments i els partits les durà a aconseguir una molt bona temporada.

Cadet Masculí
CB Pego 42 - 46 Dénia 00

L'equip Cadet de Pego, afrontava el seu primer repte de la temporada, competir davant un equip que havia renunciat a la seva plaça en Nivell 1, i que per tant aquesta temporada jugarà en Nivell 2, una categoria superior al CB Pego.

Amb quasi un mes de pretemporada i amb bona posada a punt l'equip pegolí buscaria la victòria davant un difícil contrincant.

El Dénia iniciava el partit amb molta intensitat defensiva i bones contres que marcaven des del minut 1 una diferència de 8 punts al lluminós. Negant als rogets l'anotació i posant en dificultats competir per la victòria.

El segon quart seria vital per entrar al partit, amb una intensitat defensiva forta i amb contres i millor encert que en el primer quart. El partit començava a estar on el CB Pego volia, dificultant-li el joc al Dénia i provocant-li errors que aprofitarem amb contres i bona puntuació, quedant un empat a 21 al descans.

Ja dins del partit, al tercer quart seria necessari continuar amb la bona defensa i la creació de joc. L'equip visitant, sempre tranquil, va saber mantenir el bon joc i acabar el quart amb una renta de més 4 punts.

L'últim quart, amb una mínima diferència al marcador, va estar molt competit, el Dénia en els primers minuts va augmentar la diferència però l'equip pegolí va saber reaccionar reduint-la a 4 punts al final de l'encontre.

Gran partit del CB Pego, enhorabona per competir fins al final i sempre amb una bona actitud tant personal com d'equip. Hem de millorar petits detalls que ens faran competir tots els partits de la temporada amb il·lusió i companyerisme

Quarts: 1er 4-11    2n 17-7     3r 8-14       4t 13-13

Infantil Masculí
Dénia 107 - 15 CB Pego

El resultat reflexa clarament la diferencia entre els dos equips en aquestos moments. deixant de banda el resultat, bones sensacions amb el jove equip de Pego ja que van córrer i lluitar tot el partit, a pesar de la intensitat que imposava el Dénia i la pressió que ens van fer durant tot el partit, vam saber trencar en molts moments aquest joc asfixiant.

Durant tot l'encontre el Dénia va tenir uns alts percentatges de tir i nombrosos rebots ofensius i defensius gràcies a la diferència física entre ambdós equips, factors directes d'un resultat tant voluminós. Junt a l'error en els nostres tirs i la baixa possibilitat d'agafar rebots en les dos cistelles.

Felicitar al Dénia pel joc desplegat i animar als nostres a seguir treballant.

Aleví Masculí
Ifach Calp 63 - 53 CB Pego

Inici de la temporada amb molt bones sensacions . Una vegada més aquest equip ha sorprés en l'arrancada de la temporada. L'equip es presentava al partit amb solament 9 jugadors dels 15 disponibles, amb les baixes de Guillem, Joan, Vicent, Pau Cuquerella, Carles Piera i Carles Ginestar, però no va significar ningun problema per al col·lectiu, que va lluitar fins al final.
El primer temps, com és costum, ens  costa arrancar i centrar-nos en el joc (14-7). ja en el segon i tercer temps el Ifach Calp comença a adonar-se de contra qui juga i que no es pot relaxar en cap moment (19-10) i (7-9). És en el quart i quint temps  quant el CB Pego comença a defendre millor i agafar bons rebots, aprofitant oportunitats, sense encert de dos però amb bons percentatges de tres (10-4) i (4-10). L'últim quart seguix la tònica dels anteriors, amb contratacs i bons llançaments de tres.
Molt bon començament per a aquest equip, que aa poc a poc va fent-se fort. Inclòs amb nombroses baixes en el primer encontre. Aquesta temporada serà especial per a tots ells.