PRESENTACIO 2014-15

lunes, 26 de octubre de 2015

Senior Masculí Preferent
Oliva 51 - Pego 57

El partit va començar molt bé per als nostres interessos amb un parcial en els primers minuts de 1-9, a partir d'eixos moments les defenses s'imposaren al atac, arribant a la fi del primer temps 9-14 Al segon període vam seguir defenent amb intensitat però el poc encert en atac i el baix percentatge en tirs lliures, 1-11, no ens va permetre trencar el partit arribant al descans amb el lluminòs marcant 17-24.
En el tercer període l'Oliva realitza un canvi defensiu, canviant a zona, que se'ns entrevesa i li dona vida al Oliva que acaba el tercer període un punt dalt 35-34. L'últim quart va ser igualat, fins que a falta de 2'45 per al final es produeix una jugada que seria clau, unes passes molt clares del pívot local , que l'arbitre assenyala. Aquest jugador protesta airadament amb la posterior tècnica, en eixos moments com si ens canviarem el xip; dos triples encertats, molt bona circulació en atac , més intensitat defensiva i un 9-8 en tirs lliures. Tot el que fins eixe moment no havia entrat, entrava, aconseguint la primera victòria.
Felicitar a l'equip per seguir lluitant en els moments més complicats

Junior Femení
CB Pego 53-60 Anna

Partit iniciat amb tranquilitat per part del nostre equip, d'ahí del nostre 0 a 8 inicial , encara que a la mitat del primer quart es va notar una lleugera milloria, retornant el parcial anterior per acabar en un 12 a 14 al lluminós.
Ja en el segon quart l'equip va mostrar la seva pitjor cara, amb falta d'encert en el tir i poca actitut defensiva, mostrant el parcial un 8 a 18 que trencava la barrera psicològica dels 10 punts.
L'inici del tercer quart després d'una xerrada i concentrades eixien a la pista a jugar i seguir competint, amb un parcial de 7 a 0, però les pegolines no van poder aconseguir aquesta diferència fent que s'igualara i deixant un parcial de 18 a 14. Mantenint una ventaja de 8 punts l'equip visitant.
El lastre de 8 punts per darrere al marcador, la falta de confiança i l'actitut mostrada durant l'últim quart va fer que no aconseguirem remontar el partit davant un bon enquip, acabant el partit 53 a 60.

JUNIOR MASCULÍ
CB Oliva 40 – 45 CB Pego

El primer partit del cap de setmana es plantejava difícil, però anàvem amb moltes ganes de jugar al nostre joc i guanyar.Des del primer minut de joc siguérem nosaltres els que portarem el ritme, decidint quan es corria i quan jugàvem estàtics. En acabar el primer quart el resultat era de 2 a 10.

Al segon quart l'Oliva eixí amb forces renovades i ens presentà batalla, acabant amb un parcial de 11 a 12.
Després del descans, com sempre, ens desconcentrarem, aprofitant-ho l'Oliva per a guanyar el parcial amb un 16 a 10, el que ens posava les coses complicades, per sort portàvem un coixí de punts que ens permetia anar davant en el marcador.Finalment, l'últim període estigué molt igualat, però aconseguirem guanyar també de nou en el resultat parcial. Als últims segons del partit un dels nostres jugadors caigué després d'una forta entrada amb desequilibri, pensant-nos que s'havia fet molt de mal, en el que pensàvem ja era en acabar quan abans el partit i descansar per a l'endemà.

CB Pego 56 – 34 Logos Sedaví Naranja

El segon partit del cap de setmana es presentava difícil pel cansament acumulat, però anàvem amb la motivació d'acabar amb dues victòries seguides.Eixírem forts des del primer moment acabant el primer quart 17 a 6. En un partit sense massa punts, el que ja va sent habitual en el nostre joc, i és una cosa que devem millorar, acabarem el segon quart 14 a 10 abans d'anar al descans.

El tercer quart, un dels altres moments del joc que seguirem treballant el Sedaví ens plantà cara amb un millor joc interior i alguna defensa trencada que resultà amb un quasi empat parcial, 11 a 10.
Finalment tornarem a ser superiors a l'últim quart, tancant el marcador 56 a 34.

CADET FEMENÍ
CB Pego 46 – 74 Ifach Calp Verd

Després del partit contra l'Alfàs, decidirem esborrar el que havia passat i començar de nou, d'aquesta manera i amb ànims recarregats afrontarem aquest partit amb moltes ganes i molt més concentrades que l'anterior encontre.

Així es pot veure en el resultat del primer quart (8 – 10) on sols quedarem dos punts per baix després d'haver estat jugant molt bé però puguen fer-ho encara millor.

Al segon quart (7 – 11) seguirem treballant i encara jugant bé no poguérem remuntar, però almenys seguíem ben a prop. Però arribà el tercer període (2 – 12) i no jugarem a res, encaixant solament una cistella. Finalment al quart període feren un pas endavant i aconseguirem guanyar-los el parcial (14 – 9), el que ens permetia seguir lluitant per la victòria.

Però a la segona part del partit ja no eixirem tan concentrades i després de dos mals períodes on ens encaixaren moltes cistelles la remuntada era molt difícil. Finalment, demostrant que on se senten còmodes jugant es en situacions de pressió, encara aconseguirem guanyar-los la victòria parcial del últim període.

Així, demostrant que aquest equip és capaç de molt més, treballarem aquesta setmana per seguir millorant un poc cada dia.

CADET MASCULÍ
CB Pego 34-28 Dénia
El cadet maculí del CB Pego es media aquest dissabte a les 12:15 davant el Dénia 01, rival directe per estar a les parts altes de la lliga. Afrontavem el partit amb la baixa d'un dels bases. El Dénia venia amb una victòria front a un rival dur, el Xàbia, següent rival del CB Pego, i amb la concentració que requeria el partit.
L'inici del partit va donar a conèixer com seria d'igualat l'encontre, amb bona intensitat per part dels dos equips, i amb bones defenses que obstaculitzaven les cistelles fàcils. El primer quart acabaria amb un igualat 7 a 6.
El segon temps seria vital per a l'equip pegolí per crear eixa petita diferència que donaria la futura victòria als rogets. El quart a pesar de la poca puntuació, va ser molt dur arribant 4 vegades al contrtac i encertant i sols deixant al Dénia anotar 1 cistella.
El tercer quart, com tot el partit igualadíssim aconseguint guanyar el parcial per dos punts i reduint la diferència a tan sols 4 punts. L'últim quart s'iniciava amb tot per decidir i el Dénia continuava apretant, posant-se a 2 punts al minut 6 de partit. Però el partit no va canviar i amb l'intercanvi de cistelles va acabar el partit 34 a 28, resultat que dona la important victòria a l'equip local.

Benjamí Masculí
 Teulada 36-19 CB Pego

Primer partit dels més joves competint de la casa, el Benjamí del 2007 i 2008. Va ser un partit interesant per entendre i gaudir una miqueta més del bàsquet. Jugant a bàsquet amb referència dels jocs dels entrenaments i creant i explorant ells mateixa van aconseguir passar, correr, defendre i anotar. Deixant de banda el resultat, bona experiència i a avançar.