PRESENTACIO 2014-15

martes, 1 de diciembre de 2015

Cadet Masculí
CB Dénia 50-55 CB Pego

Partit difícil contra el Dénia 01 i segons en la classificació, que ja va costar de guanyar en casa en la primera volta. Arribavem amb baixes, com ja és costum. L'inici del partit va ser molt espés amb jocs estàtics per part dels dos equips, i amb bones defenses i recuperacions defensives que impossibilitaven a ambdós equips l'eixida al contraatac. A les baixes i la dificultat se li suma al primer quart la baixa de Ferran Nadal, un del puntals de l'equip. Acaba el primer quart molt igualat i seguint la tendència del partit de la primera volta, de pocs punts i molts contactes.
 El segon quart, seguim treballant els estàtics i els intercalem amb penetracions per centre, que funciona molt bé, però no anotem els tirs lliures que ens pertoquen, impossibilitant despegar-nos del partit i jugar còmodes. Després del descans i amb cansanci acumulat dels 7 jugadors de que disposavem comença el tercer quart, amb 1 baix en el marcador. Eixim forts i aconseguim una mínima diferència de 5 punts que sols ens durarà 5 minuts, que amb uns 2 minuts fortíssims del Dénia es torna a invertir el marcador. A més el nostre base Jose Alemany també sofrix una lesió, per sort temporal i ens quedem amb 6 jugadors, que aconsegueixen una curta diferència de 3 punts i la mantenen acabant el quart 35 a 38 i tot per decidir.
 L'últim quart, va ser un partit complet en un quart, el Dénia ix fort i de nou inverteix el marcador al seu favor, en un punt dalt, arribant al minut 7 en empat a 43. És quan el nostre base Jose torna a eixir al camp amb actiut i intensitat, cosa que motiva als jugadors i es generen més facilitats d'anotació, a més anota 6 punts en 1 minut, cosa que dona aire, que junt a un triple de Ruben i un fort joc interior comandat per Arnau i Guillem ens donen l'ajustada victòria i ens obrin pas a la primera zonal com a primers de grup que començarà en Gener.
Donar l'enhorabona als jugadors del Dénia, que amb bona actitut van respondre i demostrar la qualitat que tenen i que estan molt ben treballats i també als nostres per seguir invictes i actuar en conjunt, en Colectiu.

Cadet Femení
C.B. IFACH CALPE VERDE 51 vs. 19 C.B. PEGO

Encara que perdut, ens quedem en la part positiva d'aquest partit, i és que seguim millorant i plantant cara a tots els equips contra qui juguem. Amb una bona defensa aconseguirem parar el que d'una altra manera haguera sigut un partit amb molts punts per part del Calp. Durant la major part del partit estiguérem pressionant i dificultant-los el joc. Però clar elles també jugaven, i amb una molt bona pressió a tota la pista durant alguns moments ens aconseguiren ficar nervioses i fer-nos molt complicat arribar al nostre camp, per aquest motiu el baix nombre de cistelles que tant elles com nosaltres aconseguirem encistellar.
Per contrapartida, el no atendre al que des de la banquet deia l'entrenador i estar jugant a dues coses diferents en algun moment, creà malentesos entre algunes jugadores, el que és un problema que hem d'acabar amb ell al més prompte possible, ja que crea moments de confusió que les rivals aprofiten per a marcar la diferència.

Per tot això i perquè som un equip que millorem setmana a setmana seguirem treballant més fort que mai i plantarem cara a tots els equips contra qui juguem.

Junior Femení
CB Pego 45-41 Martinez Valls

Partit molt disputat de principi a fí, amb reduides ventatges en el marcador per part d'ambdós equips.
A pesar d'un inici irregular per part de les nostres, vam aguantar el partit arribant al descans amb una curta diferència a favor de les visitants de tant sols 5 punts.
 Després del descans l'equip es va centrar i va aconseguir donar velocitat al joc de manera relaxada i sense precipitar-se com en la primera part del partit, d'ahí la milloria ofensiva i defensiva, sobretot, al tercer quart.
 A falta de 17 segons i amb posessió local el resultat era de 43 a 41 per al conjunt local, que amb l'última canasta van aconseguir el que havien lluitat durant tot el partit.

ALEVÍ MASCULÍ
Dénia 70-20 CBPego
Partit adelantat contra l'equip inbatut de la lliga. Complicat ja que l'equip rival ha demostrat en la lliga, joc, actitut i altura, però els pegolins lluitarien en defensa i en atac.
Vam començar amb bones sensacions però les nombroses canastes seguides van baixar la moral i ens va constar alçar el cap. La defensa va anar millorant en el trascurs de l'encontre, però en atac no ens vam activar i motivar. Ens va costar molt entrar a per els rebots, cosa que va permetre al dénia tirar molt i a nosaltres ens va impossibilitar l'eixida al contraatac, ja que ens tancavem a les bandes i ens exercien molta presió. S'ha de seguir millorant poc a poc.

CB Pego 24-73 EE Ondara
Jornada contra Ondara, que es disputava en Pego i que no es plantejava tant difícil com l'anterior, però els nombrosos errors per part nostra van condicionar molt l'estil i ritme de joc. L'actitud va decaure en despegar-se del marcador, deixant de defendre i d'entrar a per el rebot. A l'intentar eixir al contraatac per les bandes i amb pases per dalt del cap es van cometre moltes errades que l'Ondara no va desaprofitar. En defensa no vam estar tant mal però no es va veure reflexat allò entrenat els dies anteriors als entrenes. Cada vegada costava més entrar a canasta i anotar. S'ha de treballar més dur i més concentrats. AVANT.