PRESENTACIO 2014-15

jueves, 17 de septiembre de 2015

BREU CRÒNICA DEL C.B. PEGO JUNIOR DAVANT EL BENISSA

CB PEGO 44 - 31 BENISSA

El primer partit de l'equip júnior del C.B. Pego va començar mal, amb un final de quart d'un punt a vuit.
Al segon quart es reposaren, i amb una bona remuntada aconseguiren posar-se per damunt en el marcador i anar al descans amb una victòria parcial de 21 – 17.
Aquesta petita diferència va ser clau, ja que encara que guanyant també el tercer quart el Benissa va apretar i ens va posar les coses difícils a l'equip local.
Encara que el joc va funcionar en algun moment, es notava que encara estem al principi de la temporada i queden moltes coses per millorar, deixant-se entreveure, que amb treball aquesta temporada pot acabar sent millor que la passada.
Finalment acabaren guanyant 44 – 31, tot i passant algun moment de crisis, ja que quasi des del principi de l'últim quart el Pego ja estava carregat amb 5 faltes personals, pel que la defensa es va ablanir deixant cistelles molt fàcils per al Benissa.