C.B.PEGO

C.B.PEGO
PRESENTACIO 2014-15

lunes, 21 de septiembre de 2015

CONTINUA LA LLIGA VALENCIANA AMB AJUSTATS I COMPETITIUS PARTITS.


Junior Femení
CB Pego 37-44 Juventut Xàbia

 Segon partit de la lliga valenciana contra l'equip de Xàbia iniciat amb poc encert anotador i poc control del rebot d'ahí el primer parcial 2-10. En el segon quart després d'una lleugera millora en l'àmbit anotador i després d'un 7-7 de parcial es va aconseguir que l'escletxa al marcador es mantinguera i no s'ampliara.

Després del descans l'equip es va donar compte que això del primer quart va ser un accident i que érem capaços de competir, amb això i després de millorar els nostres percentatges de tir el parcial d'aquesta segona part va ser de 28-27. Valorar el gran esforç de totes les jugadores i saber alçar-se davant les adversitats.

"ÀNIM EQUIP"


Cadet Masculí
CB Pego 48-43 Escoles esportives Ondara


El passat divendres es disputava el CB Pego contra l'Escoles esportives Ondara, rival a qui s'enfrontarà en lliga regular. El CB Pego aniria al partit amb dos importants baixes, ja que eren absents els distribuïdors de joc, Jose i Oscar.

L'equip local va eixir amb un alt percentatge en tir de dos i de tres, però l'ondara no es va deixar xafar per l'encert i va mantenir el marcador ajustat, acabant el primer quart 16 a 13.

El segon quart va estar dominat per l'equip visitant deixant al Pego en tant sols 5 punts clavats en els segons 10 minuts, dominant l'anotació el jugador número 16 de l'Ondara, amb 10 punts, portant arrastres al seu equip. Però tot i que els nostres no van anotar massa en la primera part del partit si que van forçar moltes faltes als puntals de l'equip contrincant, forçant 3 faltes als tres grans anotadors.

El tercer quart començava amb els locals 8 punts baix en el marcador, però amb una gran defensa vam aconseguir deixar-los en sols 4 punts, però els rogets no estaven encertats, anotant tan sols 7 punts i reduint distancies però sense pegar-li la volta al marcador.

L'últim quart, encara baix en el lluminós, va començar amb clar domini del CB Pego, imposant-se amb un parcial de 10 a 0 degut a la forta defensa i eixida ràpida al contraatac. L'Ondara no va aconseguir anotar fins el minut 6, gràcies de nou a la forta defensa, els últims minuts van ser un intercanvi de cistelles entre ambdós equips acabant 20 a 10 el quart i quedant-se la victòria en casa. Destacar la gran defensa de l'equip local en la segona part del partit i la intel·ligent forma de provocar faltes als puntals de l'equip visitant, deixant fora del partit als tres jugadors més important de l'Ondara.




                                           Junior Masculí
                                 CB Pego 55-45 Juventut Xàbia

El júnior masculí de Pego s'enfrontava el dissabte contra un rival fort, que no havia perdut cap partit de la lliga valenciana i amés havia quedat la temporada en les posicions altes de la taula. Els rogets tindran l'absència del seu entrenador Josep i les baixes dels jugadors Aaron i Patxarell.

Com va sent tònica, ens costa entrar al partit, deixant, durant els primers minuts, cistelles fàcils al Xàbia, però en el pas dels minuts es centren en defensa i ixen al contraatac imposant-se en els últims minuts del quart per acabar en 14 a 13 a favor dels locals. Els segons deu minuts seguixen ajustats en el marcador, sense deixar que l'equip rival s'aconseguisca despegar en el lluminós. Al descans el marcador reflecteix un ajustat 27 a 28.

El tercer quart, és de clar domini local, amb grans defenses i alt encert en tirs de camp i baix la cistella, despegant-se en el marcador i encaixant un parcial de 14 a 0. Aquest quart és fonamental per a la posterior victòria local, ja que els rogets augmenten la distància situant el marcador en un 41 a 29 superant la barrera psicològica dels deu punts.

L'últim quart, és resumeix en un intercanvi de cistelles entre ambdós equips, acabant el quart i imposant-se l'equip local per deu punts.

S'ha de destacar la gran capacitat de concentració defensiva que mostren els jugadors rogets en moments de competitivitat i tranquil·litat en la direcció de joc, així com la gran aportació defensiva i anotadora dels joves cadets que anul·len al que havia sigut el jugador més anotador de la primera part del partit de l'equip visitant.

No hay comentarios: