PRESENTACIO 2014-15

martes, 22 de septiembre de 2015

Senior Masculí
Pego 63 - xabia 37

Segon partit de pretemporada i l'equip va deixar molt bones sensacions. Durant tot el partit la defensa va estar molt intensa i fent el treball que hem estat entrenant aquestes setmanes.
En atac molt rapidesa en les transicions, produint molts contraatacs i en atac estàtic amb bona circulació de baló i bon equilibri entre el joc interior i exterior, ja que disposàvem de tirs lliurats. La llastima va ser el baix porcentatge de tir de tres punts, que d'haver entrat algun tir el resultat  haguera sigut mes ampli.
Molt content de tot l'equip i mencionar que va debutar el junior Rafa, que ens va ajudar amb un gran treball, els minuts que va estar en pista.

ALEVÍ MASCULÍ.
                                      CB Benissa 48-30 CB Pego

Jornada que no pareixia complicada en principi, però així va ser fins al final de l'encontre. Amb nombroses pèrdues de baló, què Benissa aprofitava per anotar punts. La concentració va anar decaiguen i es va veure reflectida a partir del quart temps. en el primer quart (4-5) no va anar malament, però ja a partir del segon els ànims decaigueren amb un tanteig molt fluix, quedant un tanteig de 9 a 3. El tercer quart va ser el millor de tots amb un 3 a 11 a favor dels rogets. I ja a partir del quart temps va anar a pitjor (10-5), cinqué (15-2) i el sext temps (7-4). Són els primers partits de pretemporada, s'ha de treballar dur, i poc a poc i entre tots ho aconseguirem. Perquè som un EQUIP un GRAN Equip!

CADET FEMENÍ.
                                         Denia 103-22 CB Pego

Jornada difícil que es plantejava el matí del dissabte davant el Dénia i es va vore reflexat durant tot l'encontre amb un resultat final de 103 a 22. S'ha de millorar sobretot la concentració i positivisme entre elles. Els seus dos entrenadors confien plenament en este gran equip que es farà fort i donara resultats, amb temps. Ànim xiques, el club està amb vosaltres des del principi. Millorarem totes juntes!