C.B.PEGO

C.B.PEGO
PRESENTACIO 2014-15

lunes, 28 de septiembre de 2015

ÚLTIMS PARTITS DE LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA VALENCIANA

Senior Masculí
CB Dénia 42 - 46 CBPego

Tercera victoria dels nostres en un partit que vam jugar a ratxes, fent un bon primer quart amb el resultat a favor (9 a 15), en el segon quart es van imposar les defenses arribant al descans amb el marcador de 15 - 20.
El tercer quart va ser clau en la victòria ja que vam fer un parcial de 8-17. En l'últim temps el Dénia va intentar retallar distàncies, arribant al final amb el marcador de 42-46. Cal destacar la defensa de l'equip en els tres primers períodes i per contra el parcial de l'ultim periode.
Ara a esperar rival de cara a les semifinals d'aquest dimecres.

Junior Femení
CB Dénia 50 - 42 CB Pego

Últim partit de la lliga valenciana de l'equip junior femení disputat el diumenge en Dénia amb un 50 a 42 al lluminós per a l'equip local.
Degut a un inici de partit irregular les nostres jugadores es va obrir una petita escletxa al marcador de 8 punts al final del primer temps, quedant un 18 a 19 a favor de les locals. Ja al segon quart i després d'una lleugera millora s'inicià una petita remontada que va ajustar el marcador deixant-lo 28 a 24 al final de la primera part del partit i tot per decidir. Al tercer quart i amb un parcial de 8 a 0 l'equip cau moralment, però després de la solicitut d'un temps mort, l'equip reacciona i es posa a 8 punts, de nou, que amb un intercanvi de canastes en l'últim temps va esdevindre la diferència de punts al final del partit.
Junior Masculí: 
Escoles esportives Ondara 57 -54 CB Pego

Els Júniors encara que molt motivats no eixirem a jugar concentrats en el joc, convertint-se el camp de joc en una contínua carrera amunt i abaix sense parar-se a jugar al que bé saben.
Així durant els dos primers quarts, perdérem els dos parcials, encara per una mínima diferència (19-14 i 15-8), pel que encara teníem moltes possibilitats de remuntar i guanyar el partit.

Després d'una xerrada i ser conscients que si jugàvem al nostre joc, encara teníem possibilitats eixirem a jugar tots els balons, córrer tots els contraatacs i ordenant el joc, i així ens aproparem acabant el 3r quart amb un resultat parcial de 12 a 21 i un total de 46 a 42. Amb aquest resultat seguíem tenint possibilitats de lluitar pel partit.

A l'últim quart tornarem a eixir a per totes, per l'Ondara no anava a donar el partit per perdut i també ens va pressionar, el que es resumeix amb l'últim parcial, 11 a 11. Això resumeix l'igual-tat del partit.

Així i tot, si el nostre equip aprén a eixir a jugar al seu joc, deixant de banda els nervis i les carreres sense sentit, seran capaços d'acabar aquesta temporada molt millor que la passada. Ja de moment han passat a quart de la Lliga Valenciana, el que serà el principi d'un gran any.
 
Cadet Femení:
CB Pego 70 - 35 Escoles Esportives Ondara

Les cadets eixirem pressionant des del principi, d'aquesta manera, tallant passes i furtant balons aconseguiren guanyar el primer quart 9 a 4. El segon quart ens relaxarem un poc i ja no estiguérem pressionant tant, el que l'Ondara aprofità i ens guanyà el parcial.
Des d'aquest moment ja no baixàrem el cap i eixirem a per tots els balons, provocant bons contraatacs i encertant amb el joc interior. D'aquesta manera i cistella a cistella anàrem augmentant la diferència fins a acabar el partit 70 a 35.
Encara i haver guanyat el partit queden moltes coses per a seguir treballant i millorar, i sense cap dubte no deixarem de fer-ho.

Cadet Masculí
Teralfàs PN Serra Gelada 108 - 44 CB Pego

 L'equip cadet de Pego va viatjar al pavelló Pau Gasol a disputar un complicadíssim partit, ja que l'equip groguet s'havia imposat al Dénia i Ondara per més de 70 punts, no arribant a superar els 30 punts. Ens vam posar com a objectiu fer més de deu punts per quart i treballar la defensa per què no superaren els 25 punts per temps. El partit com el lluminós indica no va tenir competitivitat però els rogets van poder aconseguir els objectius marcats, excepte en el tercer quart, què l'alfàs va anotar 34 punts. A pesar del marcador final, acabem aquesta lliga valenciana amb bon sabor de boca, ja què l'equip cadet va rebaixar la victòria de l'alfàs a 64 punts, aconseguint que ens anotaren menys punts que al CB Dénia, equip de nivell 2, i anotant més punts que el Dénia i Ondara, amb més 9 i 13 punts respectivament. 
Amb la lliga valenciana ens considerem a punt per començar la lliga, ja que hem disputat partits molt igualats què ens fan estar tranquils en els últims minuts de partit i ens faràn competir el nivell 3 per intentar jugar en segona ronda en 1a zonal. 

Infantil masculi 
CB Pego 5 -128 Escoles esportives Ondara

Partit clarament marcat per la diferencia fisica entre ambdós equips, els nostres cada setmana van paset a paset i aprenen un poquet més, el club està content perquè durant el partit es van posar en pràctica les coses que entrenem dia a dia.
No es desanimeu i seguim teballant que els fruits d' aquest treball arribaran, coste el que coste.

Aleví Masculí
CB Pego 2 - 53 CB Dénia
Partit complicadíssim contra el Dénia, encara que el CB Pego es va fer amb el primer baló, els ànims pareixien bons fins que el Dénia va començar a clavar canastes consecutives, que va ser tònica en el partit en què es va tancar l'acta amb un 2 a 53.
S'acaba la lliga valenciana amb bones sensacions però s'ha de millorar molt i aprofitar els entrenaments per aprendre coses noves i gaudir. Gaudir del Bàsquet, d'aquest gran esport. Ànim i a Millorar!
 




No hay comentarios: