lunes, 19 de octubre de 2015

PARTITS DE LA PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA 2014/2015

Senior Masculí
CB PEGO 49-63 ENGUERA BÀSQUET

El dissabte vam jugar contra l'Enguera , un dels equips que al final de temporada estarà en les primeres posicions, en línies generals vam disputar un bon partit, només un però, els últims 4 minuts del primer període que el parcial va ser de 4 - 18,  vam passar d'un 7 a 9 a 11 - 27.

Quatre minuts de desconcert, que va provocar errors en defensa i fallar  cistelles fàcils de dins la zona, a partir del segon període l'equip va pujar la intensitat defensiva i vam igualar el partit, el parcial del segon període 10-12, arribant al descans 21-39.

Al tercer període vam eixir amb la intenció de lluitar cada baló i intentar reduir les diferencies, ho vam aconseguir guanyant per 14-11 el parcial, en l'últim període vam seguir lluitant,  però en cap moment vam aconseguir baixar dels 10 punts de diferència, per diverses raons, una el baix encert del tir lliure (33-14) i l' encert de l'Enguera en els moments més delicats.

Felicitar a l'Enguera per la seva victòria, i als nostres per lluitar fins al final sense donar el partit per perdut en cap moment.

Junir Femení
                                         Ontinyent 50-52 CB Pego

Primer partit de lliga disputat davant el Martinez Valls d'Ontinyent amb set jugadores degut a la baixa de la nostra pivot per lesió i a qui li desitgem una ràpida recuperació.
Ja des del principi es va veure que ambdós equips anaven a vendre cara la derrota mostrant una gran intensitat, tal i com demostra el parcial del primer quant 7-10
En el segon temps es de destacar el bon percentatge de tir de les nostres, però que l'equip rival no es va sentir massa afectat anant al descans amb una renta positiva de 6 punts, 21-27
Després del descans i degut a la intensitat defensiva mostrada durant tot el partit l'equip estava molt carregat de faltes arribant les dos primeres eliminacions, encara així i amb solament cinc jugadores es va aconseguir acabant el quart amb un 33-42.
en començar l'últim període una altra jugadora va ser eliminada amb cinc faltes personals tenint que diputar els restants 9 minuts de partit les 4 jugadores rojetes, amb una fortíssima pressió del públic. Però l'equip no es va afonar i va lluitar contra mostrant caràcter i força, aconseguint mantenir una avantatja mínima de dos punts. Unes juniors molt grans, Felicitats
Anotadores: Nuria 16, Ana 11, Encarnación 2, Sandra 4, Jamire 6, Mireia 11, Clare 2.

Júnior masculí
                                      CB Pego 52 – 51 CB Algemesí

Primer partit de lliga on a la fi siguérem nosaltres els que decidirem al que volíem jugar, demostrant que després d'un bon entrenament i amb molt de treball hem aconseguit millorar moltíssim.

Des del primer minut de partit dominarem el joc, parant-lo en el moments que a nosaltres ens convenien i correguent en altres per a trencar les seva defensa en zona que no abandonaren en tot el patit, i atacant el seu punt dèbil amb contundència, el joc interior.

Les dificultats vingueren en la tercera part, on baixàrem el ritme del partit i el l'Algemesí s'aprofità, remuntant-nos la diferència que tant ens havia costat aconseguir, d'aquesta manera al acabar el 3r quart estàvem 38 – 38.

L'últim quart estigué molt igualat des del principi, els dos equips ho lluitarem tot, cada pilota era correguda i la tensió es palpava en l'ambient. Finalment i gràcies a un cistella a l'últim segon d'un dels nostres pivots ens posarem 1 punt dalt, guanyant així el primer partit de la lliga.

Amb cada vegada més llum seguirem treballant com fins ara.

Cadet femení

l'Alfàs del Pi 100 – 15 CB Pego

Al primer patit de la lliga arribàrem amb bons ànims, però una vegada començat el partit no jugarem el nostre joc, a partir d'aquest moment es notà la diferència d'edat i les nostres abaixaren el cap.
Sols en l'últim quart, i una vegada que ja no tenim res a perdre, rebrotaren els ànims i farem força, ja no amb més anotació, sinó amb més caràcter i ànims.

Si alguna cosa hem de seguir treballant i millorant el nostre caràcter i la nostra ambició, ja que si la victòria moltes vegades ens serà molt difícil, almenys ho hem de donar tot per a lluitar des del principi fins al final sense donar-nos per vençudes.

Cadet Masculí
Escoles esportives Ondara 42-60 CB Pego

Un primer partit de lliga que a pesar del resultat final va estar molt disputat els tres primers períodes. L'equip cadet d'Ondara va eixir a guanyar l'encontre, molt intensos i concentrats. És un equip en que la gran majoria son de primer any. Els dos primers quarts van estar molt equilibrats, amb un intercanvi de cistelles entre ambdós i amb la permissivitat de molt de contacte dins la zona que nosaltres no sabíem aprofitar. A la segona part del partit, l'Ondara amb una zona 1-2-2 va intentar sorprendre, però la bona distribució de joc, junt als talls dels pivots ens van donar molt punts baix cistella, que a diferència de la primera part sí aprofitarem. En acabar el tercer període el partit ja estava quasi trencat, i ja en l'últim quart augmentarem la diferència. Aquest partit ens ha servit per saber que hem d'eixir intensos als partits i intentant dominar els tempos del partit.

Aleví
CB Pego 46-32 Oliva

Primer partit de lliga al pavelló municipal de Pego i "DERBI DE LA MARJAL". S'ajuntava el nerviosisme del primer partit de lliga i la competitivitat sana de tots els equips del CB Pego que s'enfronten al CB Oliva.

Aquest va ser un partit bo des del primer minut fent-nos amb bons rebots i eixint rapidíssim al contraatac, però la defensa amb la defensa un poc fluixa, que no desaprofitava l'equip de l'altra part de la marjal. Bones sensacions i suport des de la banqueta durant l'encontre.
Durant el partit la intensitat era bona però quant ens relaxàvem en defensa se n'aprofitent els jugadors de l'Oliva trencant fàcil i aprofitant els punts baix la cistella. En la majoria dels minuts dominem el rebot però ens costa anotar i necessitem de molts intents per puntura. S'observaren bones entrades per part dels rogets i ja s'estan vegent progressos en aquest equip, amb bones distribucions en el camp, però amb falta de més i intensa feina.