PRESENTACIO 2014-15

martes, 10 de noviembre de 2015

Senior Femení
                          BASQUET PEGO  65 - 53 JOVENTUT XABIA

Debut de l'equip femení, en casa contra el Juventut Xàbia, comença amb molta intensitat per part del dos equips, amb imprecisions en atac i precipitació en buscar anella contrària mentre en defensa es concedien opcions de rebot per al Xàbia que pren una lleugera ventatja al marcador 6-12, que obliga a demanar temps mort. Amb més tranquilitat ixen de nou a pista i aconsegueixen que no se'n vagen amb major intensitat, i intercanviant canastes arribant a 9 a 12.
El segon quart és totalment diferent amb més encert per les dos parts, les rogetes mitjançant accions individuals de les exteriors Maria Ortí , Olaya i Eva, però el Xàbia també anotant trenca el marcador amb un triple superant quasi la barrera psicològica dels 10 punts (15-23). Després d'un temps mort, incidint en defensa i en circulació de baló, es millora però no aconseguim posar-nos davant al lluminós, arribant al descans 29-35.
Quedava mig partit i les de Pego estaven compromeses a pujar el nivell defensiu per eixir al contraatac, però el Xàbia sorpren amb una defensa zonalque obligava a buscar l'equilibri dins/fora per trobar la millor opció de tir. Aquesta situació junt a la càrrega de faltes que portava el joc interior de Xàbia va obligar a descansar a la pivot referent i les rogetes li van donar la volta al marcador arribant al final del tercer quart 52-42 després d'un parcial 8-0.
El final del quart va donar tranquilitat a les pegolines que amb la mateixa intensitat pva arribar a posar-se 20 punts per dalt 63-43, però en els últims 7 minuts les pegolines sols anoten 2 punts mentre que les de Xàbia ajusten el marcador, acabant el partit 65-53.
Bona segona part de l'equip, que  ha de millorar en quant a circulació de baló i en control de rebot, així com en tir lliure, ja que el percentatge és molt baix 27%, però gran partit, i enhorabona.

Junior Femení
CB Pego 57-24 CB Guadassuar

Partit disputat el dissabte davat el Guadassuar amb un inici irregular per part de les nostres i agravat per la fortuita lesió de la nostra 15 Mireia Alemany, a qui lidesitgem una ràpida recuperació.  A pesar de la irregularitat de l'inici i la lesió d'una jugadora referent de l'equip el període va acabar 10-5 per a les nostres.
Després d'un inestable primer quart l'equip va eixir molt nervios confonent velocitat en precipitació, cosa que van aprofitar les de Guadassuar per mantenir-se en el partit, arribant al descans 25 a 18 però amb males sensacions de joc, a pesar d'anar dalt al marcador.
 Ja en la segona part del partit i deixant a un costat els nervis de la primera part al vestuati l'equip va reaccionar, sense donar opcions a l'equip visitant amb esplaiats parcials de 16-3 i 16-3 per acabar el partit.

Anotadores: Nuria 22- Paula 5- Encarna 3- Sandra 7- Janire 13- Clare 5 - Lucia 2.

Junior Masculí
EE Ondara 47-65 CB Pego

Un cap de setmana més aquest equip segueix millorant. Contra un equip difícil, demostraren molta calma en els moments en els quals no aconseguíem anotar i treballant en defensa perquè ells no anotaren.
Així, en acabar el primer quart anant per baix en el marcador (13 - 11) no perderen la calma i seguiren treballant punt a punt, cistella a cistella i aprentant-los en defensa.

Al segon quart tornarem a eixir igual de motivats, sabent que si seguíem jugant al nostre joc acabaríem per dalt en el marcador, i el treball donà els seus fruits, en acabar el segon quart ja ens havíem posat per dalt en el marcador (27 – 29), una diferència mínima però que ens donava la motivació per a seguir lluitant.

En arribar el tercer quart, haguérem de fer un esforç doble, ja que aquest sempre ha sigut un dels punts a millorar. Però aquesta vega va ser diferent, estàvem molt motivats i volíem guanyar el partit per totes. Encara que sols guanyarem el quart per un parcial d'11 a 13 el global ens donava una avantatja de 4 punts.

Ja en el tercer quart, els cadets que juguen en l'equip per a reforçar-nos, demostraren una fortalesa enorme, fent una defensa perfecta que anul·la al seu millor jugador, se'ls manà una feina i la dugueren a terme impecablement.

Arribàrem al 4t quart sabent que aquest era el moment d'apretari donar-ho tot, ja que ells ja començaven a estar cansats i nosaltres havíem anat estalviant forces per a aquest moment. I aquesta estratègia donà els seus fruits, acabant el quart amb un resultat parcial de 9 a 23 i un total de 47 a 65, el que al final ens donà una victòria per un ampli marge.

Cadet Femení
EE Ondara 63-45 CB Pego

El dissabte aquestes xiques jugaren el millor partit del que portem de temporada. Eixirem a per totes des del principi fent uns 4 primers quarts molt bons, encara que sense molta sort encistellant i fallant molts tirs lliures, dues coses que ens hagueren ajudat a estar. Si no per dalt en el marcador, molt més igualats.
Així el primer període acabarem 9 – 5, el segon 4 – 4, el tercer 11 – 2 (encara que jugarem molt bé, no aconseguíem encistellar), i el quart 10 – 13. Acabant la primera part a 10 punts, un resultat que ens permetia seguir lluitant per la victòria.

Però arribà la segona part del partit, i encara que sabíem pressionant-les un poc podríem empatar i qui sap si guanyar, jugarem un 5é quart on de nou no tinguérem sort buscant la cistella, encara que en defensa sí que aguantarem l'espenta de l'Ondara, en atac ens frustrarem, baixant la moral de tot l'equip, ja de per si molt fràgil. Així que el 6é quart, encara que intentàrem tornar al partit encara seguíem llastrats pel que havia passat al quart anterior. Finalment, al 7é quart tornarem al partit, aconseguint parar molts atacs de l'Ondara. Però sense cap dubte el millor quart del partit va ser l'últim, on demostrarem que si ens posem a jugar i anem a per totes sense por, podem competir amb qualsevol equip, el ultim quart acabarem 0 – 11, així que les primeres que s'ho han de creure són elles mateixes.

Cadet Masculí
Juventut Alcoi 01 43-103 CB Pego

Partit a priori complicat, ja que els alcoians havien guanyat de 60 a l'oliva i havia competit contra la resta d'equips. A més viatjavem a Alcoi  amb les lesions d'Andreu, Joan, Ruben i Miquel i Ferran tocats. Però des de l'inici i amb una fortíssima defensa i eixides molt ràpides al contraatac vam trencar el partit ja al primer quart amb un 10-28. La resta de quarts van seguir la mateixa dinàmica d'anotació i forta defensa. El partit ens va servir per agafar confiança i provar tot allò que estem entrenant, tant en defensa com en atac, a més destacar la gran anotació en tirs lliures 14 encertats de 17, així com 2 triples convertits de 3. Gran partit de tots els jugadors, enhorabona i a seguir creixent.

Aleví Masculí
CB Pego 38- 50 Gandia B

Interessant jornada contra el Gandia B. Els pegolins bastant millor que en les anteriors jornades amb un resultat final de 38-50. Van estar millor colocats tant en defensa com en atac, capturant molts rebots i eixint al contraatac. Últimament s'està treballant molt millor en defensa tant als entrenes com als partits i així es va vore reflexat el bon treball. Ànim i a continuar creixent.